Με άκρως επιθετική εμφάνιση το επόμενο -υβριδικό- Nissan GT-R

Σχετικά άρθρα

2017 Nissan GT-R R36 Rendering (1)

Ο Andy Palmer, αντιπρόεδρος της Nissan ανακοίνωσε πως η επόμενη γενιά του GT-R θα φορά υβριδικό κινητήρα και θα διαθέτει άκρως επιθετική εμφάνιση, “βάναυση” όπως τη χαρακτήρισε. Το επόμενο Nissan GT-R θα βγει στην αγορά το 2016 και θα εξελιχθεί παρέα με την Nismo, με την Williams να είναι υπεύθυνη για την υβριδική τεχνολογία του νέου Godzilla, το οποίο θα διαθέτει επίσης σύστημα Start/Stop και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Επιβεβαίωσε το γεγονός πως ήδη η Nissan έχει πατεντάρει τα ονόματα Race Hybrid και R-Hybrid, ενώ μιλώντας για το επόμενο Z μοντέλο ανέφερε πως θα βγει στην αγορά τόσο σε νορμάλ όσο και σε Nismo έκδοση. Θα φορά τετρακύλινδρο turbo κινητήρα, έχοντας μικρότερες διαστάσεις από αυτές του 370Z.

2017 Nissan GT-R R36 Rendering (2)

O Palmer έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας πως τόσο τα IDx concepts, όσο και το Bladeglider Concept, μας δείχνουν στοιχεία από τα δύο νέα σπορ μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρίας.

[Πηγή: Autocar.co.uk | Renderings: WildSpeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...