Ricciardo: Δεν μας πιάνει πανικός

Σχετικά άρθρα

F1 Testing in Jerez - Day Three

Το πρώτο χειμερινό τεστ της χρόνιας, δεν έχει παρουσιάσει τα καλύτερα δείγματα για τη νέα RB10, ούτε για τον turbo κινητήρα της Renault, τον Energy F1. Οι Γάλλοι επιβεβαίωσαν τα προβλήματα στη μπαταρία, με τις ομάδες που προμηθεύουν με τους κινητήρες τους, να γράφουν ελάχιστα χιλιόμετρα και την τρίτη ημέρα στη Jerez. Μάλιστα, ο Daniel Ricciardo δεν πρόλαβε καν να ολοκληρώσει τον πρώτο του γύρο, μένοντας στην άκρη της πίστας και κοιτώντας σαστισμένος την RB10 να καπνίζει.

Ο Αυστραλός αποκάλυψε πως ο Adrian Newey έχει ήδη επιστρέψει στο Milton Keynes, βάση της ομάδας, με σκοπό την επανεξέταση του μονοθεσίου και τη διόρθωση των προβλημάτων.

Ο Adrian γύρισε στο σχεδιαστήριο, επειδή δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο εδώ στην πίστα. Πιστεύω πως θα είναι χαρούμενος που θα δουλεύει στο γραφείο του στο Milton Keynes και σίγουρα θα προσπαθεί να βρει την άκρη στα προβλήματα που προέκυψαν, όσο το δυνατό ταχύτερα.

Υποθέτουν ότι είναι κάτι που θα πρέπει να λυθεί στο εργοστάσιο, αλλά την ίδια ώρα προσπαθούν να βρουν μια βραχυπρόθεσμη λύση, ώστε το μονοθέσιο να είναι έτοιμο για την τελευταία μέρα. Έχουν δουλέψει σχεδόν 36 ώρες πάνω σε αυτό.

F1 Testing in Jerez - Day Three

Ο Ricciardo δεν πρόλαβε καν να ολοκληρώσει τον πρώτο του γύρο με τη νέα Red Bull, μένοντας στην άκρη της πίστας και κοιτώντας τη σαστισμένος να καπνίζει. Από την άλλη, ο πρωταθλητής Vettel ολοκλήρωσε μόλις 11 γύρους τις δυο πρώτες μέρες του τεστ, τη στιγμή που οι αντίπαλοι της ομάδας τα κατάφεραν πολύ καλύτερα. Όμως, ο Daniel πιστεύει πως ο περιορισμένος χρόνος στην Jerez δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού το τεστ του Bahrain είναι μακρυά και εκεί μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Ελπίζω να κάνουμε περισσότερα την τελευταία μέρα, αλλά πιστεύω πως η διακοπή πριν το Bahrain θα μας βοηθήσει πολύ. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, δεν θα μας πιάσει πανικός. Το Bahrain θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους για εμάς. Θα βρισκόμαστε 2 εβδομάδες εκεί, που είναι καλό. Αλλά σίγουρα δεν ανησυχούμε.

Ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Ακόμα κι αν πάμε στη Μελβούρνη με οτιδήποτε (πρόβλημα), η σεζόν είναι μεγάλη. Αυτοί οι τύποι ξέρουν πως να κερδίζουν και είμαι σίγουρος ότι θα βρουν την άκρη.

[Πηγή: Sky Sports | Photo Copyrights: Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr