Wolff: Είμαστε αισιόδοξοι, αν και είναι πολύ νωρίς

Σχετικά άρθρα

toto wolff

Πρόσφατα ο Adrian Sutil δήλωσε πως η Mercedes του φάνηκε αρκετά δυνατή, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συγκρίσεις. Ακόμα και ο Sir Frank Williams έδειξε την ικανοποίησή του από το νέο power unit της Mercedes, πηγαίνοντας προσωπικά στον Toto Wolff και τον Niki Lauda για να τους ευχαριστήσει, την τρίτη μέρα των δοκιμών της Χερέθ. Απαντώντας στο Autosport αν η ομάδα του είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, ο Toto Wolff απάντησε:

Νομίζω πως πρέπει όλοι να θυμηθούν το παρελθόν. Πολύ συχνά οι επονομαζόμενοι καλύτεροι των δοκιμών, δεν ήταν οι καλύτεροι μετά το ξεκίνημα της χρονιάς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Είμαστε σχετικά ικανοποιημένοι. Νομίζαμε πως θα είχαμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που τελικά αντιμετωπίσαμε. Την πρώτη μέρα των δοκιμών φαινόταν όλα δύσκολα, αλλά στο τέλος το αυτοκίνητο φάνηκε να είναι αξιόπιστο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις επιδόσεις μας ακόμα. Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό που νομίζουμε πως μπορούμε να πετύχουμε.

Υπάρχουν ακόμα μερικά κενά που πρέπει να καλύψουμε και πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα που δεν λειτουργούν όπως θα θέλαμε. Είμαστε όμως σχετικά αισιόδοξοι και φαίνεται πως τα παιδιά έχουν κάνει καλή δουλειά.

Όσον αφορά τα προβλήματα ψύξης που αντιμετωπίζουν αρκετοί κινητήρες, ο Wolff θεωρεί πως είναι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις της φετινής χρονιάς.

Τα δεδομένα που πήραμε δείχνουν πως η ψύξη θα αποτελέσει πρόβλημα. Ακόμα και στην Χερέθ με τις χαμηλές θερμοκρασίες, είχαμε αρκετά θέματα με την ψύξη. Για μερικούς από τους ανταγωνιστές μας τα προβλήματα ήταν ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα στο Μπαχρέιν θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, σχετικά με τα θέματα ψύξης. Αυτή θα είναι και μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις μας φέτος.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr