Ecclestone: Οι διπλοί βαθμοί έγιναν για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ecclestone Montezemolo

Δεν είναι κρυφό πως ο Bernie Ecclestone έχει κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για να φτάσει η Formula 1 στο σημείο που είναι σήμερα. Το σημείο αυτό μπορεί να μην είναι το αγαπημένο των θεατών, ούτε και των οδηγών, ούτε και των ιδιοκτητών ομάδων γιατί πληρώνουν πολλά. Βασικά ο γέρο-Bernie έχει κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για να γεμίσει τις τσέπες του, κακά τα ψέματα.

Η πτώση στην τηλεθέαση σημαίνει λιγότερα χρήματα και η μείωση κέρδους είναι η Αχίλλειος πτέρνα του 83-χρονου. Όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο, φροντίζει να τους βάζει όλους στη θέση τους για να συνεχίσει η ατελείωτη ροή χρημάτων στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Τελευταίο του θύμα, ο Luca di Montezemolo και η Ferrari που δεν τα πάνε όπως θα έπρεπε. Δεν διεκδίκησαν το πρωτάθλημα του 2013, δεν είχαν ανταγωνιστικό μονοθέσιο το 2012 και γενικότερα ήταν υπαίτιοι για την πτώση της τηλεθέασης. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην CityAM, o Ecclestone:

Μιλούσε για αυτόν το κανόνα (ο Montezemolo) και εγώ του είπα: Είναι πολύ απλό γιατί τον έχουμε αυτόν τον κανόνα. Είναι επειδή δεν τα πάτε καλά, αν κάνατε αυτά που θα έπρεπε να κάνετε δεν θα υπήρχε ανάγκη για τον κανόνα των διπλών βαθμών. Απάντησε: “Tο ξέρω, το ξέρω.”

Από την πλευρά του, ο Luca di Montezemolo έχει εκφράσει την άποψή του για τους διπλούς βαθμούς, λέγοντας πως είναι ένας πολύ τεχνικός τρόπος αύξησης της τηλεθέασης. Ο ίδιος δήλωσε αντίθετος στον κανόνα, λέγοντας μάλιστα πως θα προτιμούσε να καταργηθεί πριν ακόμα τεθεί σε εφαρμογή.

[Πηγή: CityAM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...