Με τρεις δοκιμαστές και φέτος η Ferrari

Σχετικά άρθρα

TEST PRE-CAMPIONATO F1/2014 JEREZ DE LA FRONTERA

Με τους Marc Gene, Pedro de la Rosa και Davide Rigon, ως δοκιμαστές, θα συνεχίσει η Scuderia Ferrari. Η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα το γεγονός, με το Gene να γίνεται πλέον ο παλαιότερος οδηγός στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Felipe Massa, αφού βρίσκεται στην ομάδα από το 2004.

Ο de la Rosa θα βρεθεί στο ρόστερ των Ιταλών για δεύτερη χρονιά, με τη δουλειά του στον νέο προσομοιωτή να έχει κριθεί ως άκρως επιτυχημένη και τον Ισπανό να έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στη σύγκριση δεδομένων μεταξύ Maranello και Κολωνίας. Όσο για τον Ιταλό της παρέας, τον Davide Rigon, πέρα από τη δουλειά στον προσομοιωτή και τη συμμετοχή του στο περσινό τεστ νέων οδηγών, φέτος θα επωμιστεί και με το ρόλο του επίσημου οδηγού της AF Corse, στο πρωτάθλημα FIA World Endurance Championship. Πέρσι, η ομάδα πήρε τον τίτλο με την Ferrari 458 GT2 και τους Bruni-Fisichella και φέτος οι προσδοκίες είναι ξανά υψηλές.

[Πηγή: Scuderia Ferrari | Photo Copyrights: Studio Colombo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...