Τελικά το αυτοκίνητο που κρύβεται μέσα σε αυτό το φορτηγό είναι το Audi S1 quattro το οποίο θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου προτού κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη.

Το S1 θα είναι διαθέσιμο τόσο σε τρίπορτη όσο και σε πεντάπορτη έκδοση, διαθέτοντας τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, παρόμοια με αυτή των Α3/S3. Επίσης η Audi θα τοποθετήσει στο S1 μεγάλες ζάντες αλουμινίου, πλαϊνά μαρσπιέ, σπορ καθίσματα στο εσωτερικό, σπορ τιμόνι, σπορ χαμηλότερη ανάρτηση και αλουμινένια διακοσμητικά.

Κάτω από το καπό του θα φορά τον 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 230 ίππων ο οποίος θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός του 6-τάχυτου S-Tronic αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. To S1 θα βασιστεί πάνω στο ανανεωμένο A1 το οποίο θα αποκτήσει νέα φωτιστικά σώματα και νέους προφυλακτήρες.

Bonus! Δες ακόμη μια έξυπνη διαφήμιση που έβγαλε η Audi ώστε να προωθήσει έναν νέο τρόπο test drives του A8 που ξεκίνησε στην Ολλανδία. Εκεί η Γερμανική εταιρία έχει στείλει σε πιθανούς πελάτες του νέου A8, έναν μεταλλικό κύβο, πάνω στον οποίο υπάρχει μόνο ένα κουμπί start/stop. Μόλις ο πελάτης το πατήσει, ο κύβος αρχίζει να μετρά αντίστροφά 90 δευτερόλεπτα, με έναν συνεργάτη της Audi μέσα στον χρόνο αυτό να πηγαίνει ένα A8 έξω από τη πόρτα του υποψήφιου πελάτη, ώστε να αυτός να το δοκιμάσει για 24 ώρες.