10-χρονος κλέβει το αυτοκίνητο των γονιών του, το τρακάρει αλλά λέει στους αστυνομικούς πως είναι νάνος

Σχετικά άρθρα

Boy-driving-car

Νωρίς το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Όσλο της Νορβηγίας, ένας 10-χρονος, την ώρα που οι γονείς του κοιμούνταν, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους, την 18-μηνών αδερφή του και αποφάσισε να πάει στο σπίτι των παππούδων του, το οποίο βρίσκεται σε μια απόσταση 110 χλμ από το σπίτι του.

Ενώ είχε ήδη διανύσει τα πρώτα 10 χλμ πάνω στον χιονισμένο δρόμο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ρίχνοντάς το σε ένα χαντάκι. Το αυτοκίνητο το βρήκε ο οδηγός ενός εκχιονιστικού ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Το αγόρι είπε στον οδηγό του εκχιονιστικού πως ήταν νάνος και είχε ξεχάσει το δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι. Οι γονείς μόλις ξύπνησαν και είδαν να λείπουν τα παιδιά και το αυτοκίνητο, θεώρησε πως κάποιος τα απήγαγε. Επικοινώνησαν με την αστυνομία η οποία τους ενημέρωσε για το το τι είχε συμβεί. Ευτυχώς κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε, ενώ δεν υπήρχε ζημιά στο αυτοκίνητο.

[Πηγή: Uproxx, Daily Mail, Independent]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...