Sound Video: McLaren MP4-12C με Akrapovic εξάτμιση

Σχετικά άρθρα

McLaren MP4-12C

Οι μηχανικοί τής Akrapovic δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους στην κατασκευή aftermarket συστημάτων εξάτμισης για τα SuperCars, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ καλό τόσο όσον αφορά τον ήχο, όσο και για την βελτίωση στην απόδοση του κινητήρα.

Οι Σλοβένοι ετοίμασαν ένα νέο σύστημα εξάτμισης για τη McLaren MP4-12C, η οποία είναι ευρέως γνωστή για τις επιδόσεις της, αλλά όχι και για τον ήχο από τον Twin-Turbo κινητήρα, 3.8 λίτρων, που παράγει έως 625 άλογα, στις 7.500 σ.α.λ., και 600 N·m ροπής, στις 3.000-7.000 σ.α.λ..

Με τη νέα εξάτμιση, η ιπποδύναμη αυξάνεται κατά 19.7 άλογα, στις 7.000 σ.α.λ., και η ροπή κατά 27 N·m, στις 3.100 σ.α.λ., όταν η μείωση του βάρους φτάνει τα 5.4 κιλά. Στο παρακάτω video, μπορείς ν’ ακούσεις και τη διαφορά στον ήχο.

[Πηγή: Akrapovic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...