Lamborghini Aventador Carbonado GT Stealth Edition by Mansory με 1.600 άλογα!

Σχετικά άρθρα

Lamborghini Aventador Carbonado GT Stealth Edition 1

Ιδιαίτερα παραγωγική αποδεικνύεται η Mansory αφού μετά την Rolls-Royce Wraith και την Bugatti Veyron, μας παρουσιάζει την Lamborghin Aventador Carbonado GT Stealth Edition.

Πέρυσι, στην ίδια έκθεση, ο βελτιωτικός οίκος μας είχε παρουσιάσει την “απλή” Carbonado με μόλις 1.250 άλογα. Τώρα επιστρέφει στη Γενεύη με την GT Stealth έκδοση που μπορεί να διατηρεί το ίδιο παρουσιαστικό με την Carbonado του 2013 αλλά ο 6.5 λίτρων V12 κινητήρας της, με τα δύο turbos, τα νέα πιστόνια, μπιέλες, στρόφαλος, κυλινδροκεφαλές κ.ά. αποδίδει πλέον 1.600 άλογα και 1.200 –ηλεκτρονικά περιορισμένα- Nm ροπής.

Η Mansory ισχυρίζεται πως η νέα Carbonado GT Stealth Edition κάνει το 0-100 σε μόλις 2.1 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι τα 370km/h της τελικής της.

Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με άφθονο, ποιοτικό δέρμα και carbon ενώ όπως συνηθίζει η Mansory, το start button είναι μετατοπισμένο στην οροφή. Αν τα νούμερα είναι πραγματικά, παρότι η εμφάνιση είναι αμφιλεγόμενη, η συγκεκριμένη δημιουργία του βελτιωτικού οίκου είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Πολύ θα ήθελα να δω κάποιο video ώστε να ακούσω και τον twin-turbo V12 να ουρλιάζει.

[Πηγή: Mansory]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...