Nelson: Η Williams έχει πολύ αξιόπιστο μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Williams FW36

Μετά τις δηλώσεις του Stefano Domenicali για την δύναμη της φετινής Williams, έρχεται και η επιβεβαίωση της ιστορικής, Βρετανικής ομάδας για μια δυνατή εμφάνιση φέτος. Ασχέτως από τον ταχύτερο χρόνο που έκανε ο Felipe Massa στις δοκιμές του Bahrain, η Williams προειδοποιεί τους αντιπάλους της για την πρωτοφανή αξιοπιστία που παρουσιάζει το νέο της μονοθέσιο. Ο επί κεφαλής μηχανικός δοκιμών και υποστήριξης, Rod Nelson δήλωσε:

Νομίζω πως αυτό αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητά μας για ένα γερό, αξιόπιστο μονοθέσιο, το οποίο ήμασταν σίγουροι πως θα πετύχουμε. Χάσαμε μια μέρα στη Jerez και μια στο Bahrain και ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να είμαστε όσο πιο αξιόπιστοι μπορούμε.

Από την πλευρά του, ακόμα και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Fernando Alonso, αναγνώρισε την δύναμη της Βρετανικής ομάδας και του πρώην οδηγού της Ferrari:

Μίλησα με τον Felipe αρκετές φορές φέτος. Είναι χαρούμενος. Η Williams έχει μεγάλη ιστορία στην Formula 1, δεν είναι μια απλή ομάδα. Φέτος ήταν πολύ δυνατοί στις δοκιμές. Το καλό είναι ότι τώρα θα μπορούμε να μαχόμαστε. Ο Felipe θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος φέτος.

Οι χρόνοι φυσικά του Βραζιλιάνου, δεν λένε και πολλά πράγματα για την δυναμικότητα της FW36. Η δουλειά όμως των μηχανικών της Williams, για να επιτύχουν την απαιτούμενη αξιοπιστία του νέου της μονοθεσίου, είναι κάτι που χαροποιεί αρκετά τους ανθρώπους της Williams. Όπως αναφέρει ο Nelson:

Θα δούμε. Μπορεί όλοι να είχαν 20kg καυσίμου και να μείνουμε χαζοί στην Αυστραλία. Προτιμώ να περιμένω. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αν μπορούμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να πούμε ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, θα είμαστε χαρούμενοι.

[Πηγή: GMM, AutoSport ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...