Domenicali: Ίσως είμαστε τρίτοι

Σχετικά άρθρα

Stefano Domenicali

Ο Διευθυντής της Ιταλικής ομάδας της Formula 1, Stefano Domenicali, θεωρεί πως η Ferrari μπορεί να είναι στη τρίτη θέση αυτή τη στιγμή, μετά τις Mercedes και Williams.

Πιστεύω πως μπορεί  να δούμε πολλές διαφορές ανάμεσα στον πρώτο αγώνα και τον δεύτερο ή τον δεύτερο και τον τρίτο, αφού όλοι θα φέρνουν αναβαθμίσεις όλη την ώρα. Στην αρχή η αξιοπιστία θα είναι το σημαντικότερο πράγμα, γιατί χωρίς αυτή δεν μπορείς να πάρεις βαθμούς.

Ακόμα θεωρώ πως κάποιες ομάδες που δυσκολεύονται τώρα θα μπορέσουν να φτάσουν τις υπόλοιπες, ενώ κάποιες που είναι σε πλεονεκτική θέση τώρα θα φτάσουν σε ένα μέγιστο επίπεδο, επιτρέποντας έτσι στους υπόλοιπους να μειώσουν την διαφορά. Από αυτά που είδα μέχρι στιγμής, δύο ομάδες φαίνεται να είναι μπροστά: η Mercedes και η Williams. Μετά από αυτούς, μπορεί να είμαστε εμείς.

Το δεκαήμερο που μένει μέχρι τον πρώτο αγώνα θα είναι πολύ γεμάτο για την Scuderia, καθώς υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τελειοποιηθούν από τους μηχανικούς της Ιταλικής ομάδας.

Από την πλευρά μας, ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να εξελίξουν οι μηχανικοί μας. Αυτό που με ενδιαφέρει και αυτό που ζήτησα συγκεκριμένα, είναι να δοθούν προτεραιότητες και να τηρηθούν. Ένα από τα θέματα που θα κοιτάξουμε, είναι ο συσχετισμός ανάμεσα στον κινητήρα και τα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνουμε σε αυτόν τον τομέα. Το θετικό είναι ότι τα δεδομένα που πήραμε από την πίστα είναι παρόμοια με τα δεδομένα της αεροδυναμικής σήραγγας. Αυτό από μόνο του μας δίνει μια καλή αρχή.

[Πηγή: Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα