Φήμες: Η Red Bull ψάχνει για νέο κατασκευαστή κινητήρων

Σχετικά άρθρα

474101417XX00250_F1_Testing

Οι επίσημες δοκιμές της F1 του 2014 σε Jerez και Βahrain τελείωσαν με τη Red Bull να μην είναι και στα καλύτερά της ως ομάδα.

Mercedes και Williams σύμφωνα με τον Stefano Domenicali είναι μπροστά, με ίσως τρίτους την Ιταλική ομάδα, πράγμα που μετά από πολλά χρόνια συμβαίνει στην F1.

Τα σοβαρά προβλήματα της Renault, σε συνδυασμό με τα προβλήματα νεότητας της RB10, είχαν ως αποτέλεσμα να κάνουν την ομάδα να χάσει την ηρεμία της και να ψάχνει λύσεις σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να επανέλθει στην κορυφή της F1.

Η Honda επιστρέφει στην F1 μετά από πολλά χρόνια για λογαριασμό της McLaren, κάτι που φαίνεται να αρέσει και στην Αυστριακή ομάδα, αφού σύμφωνα με φήμες αυτή θέλει να απεμπλακεί από την Renault και να στραφεί στον Ιάπωνα κατασκευαστή.

O Horner δήλωσε για όλα αυτά:

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ εμάς και της Renault. Δεν ψάχνουμε τίποτα άλλο εκτός της συμφωνίας που έχουμε με τη Renault.

474101417XX00021_F1_Testing

Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα της Red Bull με την RB10, ήρθαν να προστεθούν και οι φήμες Vettel-Ferrari με τον Γερμανό πρωταθλητή να δηλώνει:

Δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που στα δύσκολα φεύγει. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και στην καθημερινότητα μου αλλά και στην εργασία μου. Φυσικά, υπάρχουν πάντα εκείνοι που θέλουν να σας πω ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο κάπου αλλού, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αξίες της ειλικρίνειας, της πίστης, της χειραψίας. Αυτό θα πρέπει να ισχύει ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο καθένας έχει κάνει στο παρελθόν τα λάθη του, αλλά είμαστε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και τώρα θέλουμε να παραμείνουμε μαζί.

Όσο για το τι στόχο θα έχει στην Αυστραλία (γιατί αρκετοί θεωρούν ότι με δυσκολία θα περάσουν από το Q1), ο Vettel είπε:

Από τη στιγμή που θα πάμε εκεί, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στη συνέχεια θα προσαρμόσουμε τους στόχους μας αναλόγως. Αν είμαστε ανταγωνιστικοί, φυσικά θέλω και πάλι να κερδίσω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να μιλάμε για τίτλο.

Το πρωτάθλημα της F1 ξεκινά στις 16 Μαρτίου σε 10 μέρες από σήμερα δηλαδή…. Εμένα μου φαίνονται πολλές, εσένα;

[Πηγή: GMM]

 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...