H Tesla επεκτείνει το δίκτυο της στην Ευρώπη,

Σχετικά άρθρα

Tesla Model S

Η Tesla έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει και την Ευρώπη και με τις τελευταίες κινήσεις της αυτό φαίνεται πιο σίγουρο από ποτέ.

Τελευταία ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει περισσότερες από 30 αντιπροσωπείες και σημεία για service στην ήπειρο μας, ενώ παράλληλα θα αυξήσει και τους σταθμούς Supercharger για να καλύψει ακόμα μεγαλύτερη εδαφική έκταση.

Τα παραπάνω είναι μέρος του επιθετικού πλάνου της αμερικάνικης εταιρίας για να αυξήσει τις πωλήσεις της μέσα στο 2014, κάτι που σύμφωνα με την Tesla προβλέπουν ότι οι πωλήσεις στην Ευρώπη και Ασία θα είναι διπλάσιες από αυτές της Αμερικής.

Πέρσι, η Tesla πούλησε 22.477 αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων στις Η.Π.Α., με τις πωλήσεις του Model S στην Ευρώπη να έχουν ξεκινήσει από το  περασμένο καλοκαίρι, ενώ πιο πρόσφατα, άνοιξε και η πρώτη αντιπροσωπεία στην Αγγλία, με το δεξιοτίμονο αυτοκίνητο να προσφέρεται εντός της άνοιξης. Από την άλλη μετά την κατοχύρωση του ονόματος Te Si La στην Κίνα, η Tesla θα αρχίσει να πουλάει τα αυτοκίνητα της στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου αργότερα μέσα στο έτος.

Φυσικά, για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση του αυτοκινήτου, αλλά και την παρουσίαση των ερχόμενων μοντέλων επενδύει 5 δις δολάρια για την κατασκευή του Gigafactory, ενώ αυτή τη στιγμή η μετοχή της έχει πιάσει τα $255,20.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα