Lexus: Ποιότητα κατασκευής στη Κίνα δεν υπάρχει

Σχετικά άρθρα

lexus rc f orange

Η Lexus, σύμφωνα με τον αφεντικό σχεδιασμού της Tokuo Fukuichi, δεν θα κάνει ότι κάνουν οι άλλοι premium ανταγωνιστές της, να κατασκευάζει αυτοκίνητα της στη Κίνα δηλαδή, μιας και θεωρεί πως όσα αυτοκίνητα κατασκευάζονται στη Κίνα δεν είναι ποιοτικά.

Ο Fukuichi αναφέρει πως οι τρεις premium γερμανικές εταιρίες έχουν χτίσει μια ποιοτική εικόνα όλα αυτά τα χρόνια της μακράς ιστορίας τους, που η Lexus δεν το έχει καταφέρει ακόμη. Έτσι έχουν επιλέξει να μην κατασκευάζουν αυτοκίνητά τους στη Κίνα, γιατί οι πελάτες τους, θα τους εγκαταλείψουν αν υπάρξουν προβλήματα που να σχετίζονται με την ποιότητα.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Lexus ζητά από εσένα να της ονομάσεις το νέο πορτοκαλί χρώμα που ετοίμασε αποκλειστικά για το RC F. Μπορείς να μπεις στη σελίδα της στο Facebook και να γράψεις το όνομα που πιστεύεις πως ταιριάζει καλύτερα στο πορτοκαλί χρώμα που βλέπεις παραπάνω και που ξέρεις, ίσως το δικό σου επιλεγεί από την Ιαπωνική εταιρία.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...