Άλλος ένας επιτυχημένος μήνας για την Maserati

Σχετικά άρθρα

2008-maserati-granturismo-c-pillar-badge-photo-200505-s-1280x782

Η ανοδική πορεία της Maserati συνεχίζεται με τις πωλήσεις στην Αγγλία και την Ευρώπη να είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο συγκρινόμενες με πέρυσι.

Για την ακρίβεια, τον Απρίλιο η Ιταλική εταιρία ταξινόμησε 507 οχήματα σε όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 333% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2013. Για τον ίδιο μήνα, στην Αγγλία ταξινομήθηκαν 130 οχήματα (+665% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2013). Η αύξηση αυτή αποδίδεται στο πρόσφατο λανσάρισμα της Ghibli και τον εμπλουτισμό της γκάμας της Quattroporte με diesel κινητήρες.

Μέχρι αυτό το σημείο στο έτος, η Maserati έχει ταξινομήσει 1.837 οχήματα που σημαίνει αύξηση 420% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2013. Πόσο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα για την τρίαινα; Θα δούμε!

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Monday, 12 May 2014 – After a successful first quarter, Maserati continues to thrive with high sales volumes in the UK and Europe. April proved to be another positive month, particularly for the UK, with 130 units registered, a 665% increase over the same period in 2013.

The significant increase in sales has been seen across all major European markets (Benelux, France, Germany, Italy, Spain, Switzerland and United Kingdom) with a total of 507 units registered in April and an average increase of 333% over the same month in 2013, mostly attributed to the recent introduction of the new Ghibli executive saloon and the marque’s flagship luxury Quattroporte, both now featuring diesel powerplants.

Year to date, these markets have registered a total of 1,837 vehicles, an increase of 420% over the same period in 2013. The UK in particular has recorded 317 registrations year to date, an increase of 205% over last year.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Maserati MC20 από την 7Design

Οι άνθρωποι της 7Design House μας δείχνουν το ακραίο bodykit που έχουν ετοιμάσει για την Maserati MC20 Cielo. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon...

Επίσημο: Νέα Maserati GranCabrio

Η Maserati παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά της GranCabrio. Όπως η GranTurismo, έτσι και η ανοιχτή έκδοση της προσφέρεται με τον 3,0-λιτρο Nettuno twin-turbo...

Η Maserati MC20 Cielo μετατράπηκε σε έργο τέχνης

Αυτή η Maserati MC20 Cielo ονομάζεται Opera d'Arte και είναι μια μοναδική δημιουργία του τμήματος εξατομίκευσης της Maserati, του Fuoriseri. Αντλεί έμπνευση από τη...

Την ερχόμενη Πέμπτη η παρουσίαση της Maserati GranCabrio

Η Maserati ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της GranCabrio, φωτογραφίες της οποίας έχουν διαρρεύσει από πέρυσι. https://youtu.be/m8qKhSuSr5Q Όπως η...
Autoblog.gr