Η μόδα της κλοπής xenon προβολέων για την καλλιέργεια μαριχουάνας έφτασε και στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

range-rover-led_2908510b

Πριν μερικά χρόνια Ολλανδοί ληστές είχαν βρει έναν εύκολο τρόπο να κλέβουν τα φωτιστικά σώματα των Porsche Cayenne και Panamera, ώστε αυτά να χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια μαριχουάνας σε εσωτερικούς χώρους, αφού εκπέμπουν μεγάλη θερμότητα αλλά και αρκετό φως, καταναλώνοντας ταυτόχρονα πολύ λίγη ενέργεια.

Η μόδα αυτή πλέον έφτασε και στην Αγγλία, με τους Βρετανούς ληστές να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα xenon/led φωτιστικά σώματα των Range Rover, για να φωτίζουν τα δενδρύλια κάνναβης στο εσωτερικό του σπιτιού τους.

2014-Range-Rover-Sport-LED-headlight

Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί περισσότερα από 40 κλοπές προβολέων σε μοντέλα της Range Rover, καταστρέφοντας το μπροστά μέρος των αυτοκινήτων, με τους ληστές να θέλουν λιγότερο από ένα λεπτό για να τα βγάλουν πάνω από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία της Αγγλίας ερευνά τις υποθέσεις , έχοντας ήδη συλλάβει 14 ανθρώπους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...