Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Vin Diesel είχε κάνει μια έκπληξη σε όλους τους fans των ταινιών Fast and Furious, καθώς ανακοίνωσε τις ημερομηνίες προβολών των Fast and Furious 8, Fast and Furious 9 και Fast and Furious 10.

Η αρχική ημερομηνία για την ένατη ταινία είχε οριστεί για τις 19 Απριλίου του 2019, αλλά τον Οκτώβριο του 2017 η εταιρία παραγωγής με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι αυτή τελικά θα προβληθεί ένα χρόνο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου 2020, εξαιτίας των προστριβών μεταξύ Diesel και Dwayne ‘The Rock” Johnson, που είχε σαν αποτέλεσμα το spinoff του Fast and Furious, ήτοι το Hobbs & Shaw ή αν προτιμάς το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Το Fast and Furious 10 είχε προγραμματιστεί να προβληθεί στις 2 Απριλίου του 2021, ώστε να εορταστεί η 20η επέτειος από την προβολή της πρώτης ταινίας του franchise, το αυθεντικό The Fast and the Furious, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου το 2001.

Το Μάρτιο του 2020 η Universal ανακοίνωσε ότι -λόγω του Covid-19- το Fast and Furious 9 θα προβληθεί ένα χρόνο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα για τις 2 Απριλίου του 2021. Ωστόσο, στις αρχές του τρέχοντος μήνα ανακοινώθηκε μια εκ νέου αναβολή της προβολής της ένατης ταινίας, και τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου 2021.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το Fast and Furioya 11 θα είναι η τελευταία ταινία του franchise, δίνοντας χώρο στα spinoffs που θα δημιουργηθούν και πιθανότατα σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Σκηνοθέτης των νέων ταινιών αναμένεται να είναι και πάλι ο Αμερικανοταϊβανέζος σκηνοθέτης Justin Lin, ενώ ο Vin Diesel θα είναι παραγωγός τους.

Ακόμα, φημολογείται ότι θα επιστρέψει όλο το cast των ηθοποιών, με το μόνο ζήτημα που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί είναι αν θα ζητηθεί από τους Dwayne Johnson και Jason Statham να ενσωματωθούν σε αυτό.