Σημαντικές ανακατατάξεις στο προσωπικό της Renault Sport F1

Σχετικά άρθρα

PAPHOTO4_474374

Ανάμεσα στις αντιδράσεις των ομάδων που προμηθεύει με κινητήρες στη Formula 1, και κυρίως των πρωταθλητών της Red Bull, και τις φήμες περί εξαγοράς της, έρχεται μια σημαντικότατη αποχώρηση στο team της Renault Sport F1, αυτή του Jean-Michel Jalinier, μέχρι πρότινος Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του τομέα.

Η μετά λύπης επίσημη ανακοίνωση του Renault Group, μας λέει πως ο κ. Jalinier αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμά του για συνταξιοδότηση, για προσωπικούς λόγους. Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, με δεδομένη τη συγκυρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία με τον Renault Energy F1-2014.

Αρχής γενομένης από σήμερα, νέος Πρόεδρος της Renault Sport F1 θα είναι ο κ. Jérôme Stoll, ο οποίος θα αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο σε συνδυασμό με την υπάρχουσα θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος Απόδοσης και Πωλήσεων του Ομίλου και διευθυντής Marketing.

Νέο πρόσωπο στην εταιρεία θα αποτελέσει ο πρόσφατα απολυμένος από την Caterham, Cyril Abiteboul, ο οποίος θα καλύψει τη νεοσύστατη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Renault Sport F1, αναφερόμενος απευθείας στον κ. Jérôme Stoll.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...