Νέα πιθανά προβλήματα για τον Ecclestone, αυτή τη φορά από την BayernLB

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Μπορεί ο Bernie Ecclestone να έβαλε βαθιά το χέρι στην ώστε για να σταματήσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το γερμανικό δικαστήριο για την υπόθεση δωροδοκίας τού Gerhard Gribkowsky, ωστόσο φαίνεται πως ο 83χρονος δεν έχει τελειώσει οριστικά με τα νομικά θέματα. Όχι, τα €100.000.000 έφτασαν για να “πείσουν” τον δικαστή ότι είναι αθώος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο προκύπτουν νέα προβλήματα μέσα στην ίδια υπόθεση.

Τα προβλήματα αυτά ονομάζονται BayernLB, η τράπεζα που πούλησε στην CVC τα δικαιώματα για τη Formula 1 το 2006 (κάτι για το οποίο υπήρχαν κατηγορίες χρηματισμού με €33.000.000 του Gribkowsky, για να πουλήσει τα δικαιώματα στον Ecclestone). Η τράπεζα αυτή, λοιπόν, αρνήθηκε τα €25.000.000 που πρόσφερε ως ποσό για τον διακανονισμό μεταξύ των δύο, επειδή ο Βρετανός υποτίμησε τις μετοχές, το 2006, προκειμένου να πληρώσει τότε λιγότερα χρήματα.

Εκπρόσωπος της τράπεζας το επιβεβαίωσε αυτό, ένας εκ των δικηγόρων του Ecclestone αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο 83χρονος θα έχει και πάλι προβλήματα, καθώς η BayernLB θα μπορούσε να καταφύγει στα δικαστήρια για το θέμα. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση νέου διακανονισμού, με υψηλότερο χρηματικό ποσό για τον Ecclestone, όπως έκανε και με το γερμανικό δικαστήριο, παρόλο που ο ίδιος μάς λέει ότι ένιωσε λίγο ηλίθιος γι’ αυτό.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...