Red Bull: Δε χρειαζόμαστε νέο Τεχνικό Διευθυντή

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Hungary - Qualifying

Μπορεί ο Adrian Newey να έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα τής Red Bull Racing, ωστόσο ο Βρετανός, κορυφαίος σχεδιαστής τής Formula 1, θα βλέπει τις αρμοδιότητές του να μειώνονται σταδιακά όσον αφορά την αγωνιστική ομάδα. Ο Newey είναι επί κεφαλής στο τεχνική τμήμα αυτή τη στιγμή (μπορείς να τον πεις και Τεχνικό Διευθυντή), όμως η αυστριακή ομάδα έχει πολλούς αξιόλογους τεχνικούς στις τάξεις της.

Έτσι, ο Πρόεδρος της ομάδας, Christian Horner, λέει πως δε θα υπάρξει κάποιος ουσιαστικός αντικαταστάτης τού Newey στο Milton Keynes, τονίζοντας πως οι αρμοδιότητές του θα μοιραστούν στους επί κεφαλής άλλων θέσεων.

Δεν πρόκειται να διορίσουμε έναν Τεχνικό Διευθυντή, δε χρειαζόμαστε κάποιον. Ο Adrian θα συνεχίζει να εμπλέκεται πολύ ακόμα στο να βοηθά για τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά, είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους που είναι κάτω από τον Adrian ν’ αναλάβουν περισσότερες ευθύνες. Με τον Rob Marshall (επί κεφαλής σχεδίασης), τον Dan Fallows (επί κεφαλής αεροδυναμικής) και τον Paul Monaghan (Αρχιμηχανικός), έχουμε μια πολύ δυνατή τεχνική ομάδα.

F1 Grand Prix of Hungary - Qualifying

Σύμφωνα με τον Horner, ο Newey είχε γνωστοποιήσει στην ομάδα ότι κάποια στιγμή θα μειώσει τον ρόλο του για τη Formula 1, ώστε οι Αυστριακοί να έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Ο Adrian ποτέ δεν είχε κανένα μυστικό για το ότι κάποτε θα έκανε ένα βήμα πίσω. Έχει φτάσει σ’ αυτό το σημείο τώρα κι έχουμε μια δομή που μπορούμε να το δεχτούμε αυτό, αλλά θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε από τη συμμετοχή του. Και αυτό είναι η καλύτερη κατάσταση για όλους.

Έχουμε μια σπουδαία κατάσταση όπου ο Adrian δε θα εξαφανιστεί εντελώς και θα συνεχίσει να ξοδεύει χρόνο για τη Formula 1. Αλλά, αυτό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να φανεί η δύναμη από το βάθος που έχουμε σαν ομάδα κάτω από τον Adrian.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...