[Spoiler Alert!] Στην επόμενη σεζόν του Top Gear θα δεις μια Porsche ασθενοφόρο

Σχετικά άρθρα

porsche-944-ambulance-top-gear-001

Η τριάδα των παρουσιαστών του Top Gear γυρίζουν τα video που θα προβληθούν μέσα στους επόμενους μήνες, τότε που θα ξεκινήσει η 22 σεζόν του Top Gear, με τον Clarkson να πιάνεται να οδηγεί μια παλιά Porsche 944 η οποία έχει ντυθεί στα χρώματα ενός ασθενοφόρου, διαθέτοντας μια ιδιαίτερη αεροτομή στο μπροστινό μέρος.

porsche-944-ambulance-top-gear-003

Κάτι μου λέει πως το σενάριο θέλει τους τρεις παρουσιαστές να δημιουργούν τα δικά τους ασθενοφόρα, με τον Jezza να πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά με την επιλογή του. Οι άλλοι δύο παρουσιαστές, Richard Hammond και James May, φαίνεται πως έχουν μετατρέψει σε ασθενοφόρα ένα Ford Scorpio και ένα GMC G-Series.

porsche-944-ambulance-top-gear-002

Μην πεις πως δεν σε ειδοποίησα. Μέχρι και στον τίτλο έβαλα τη λέξη [spoiler] ώστε αν εσύ δεν ήθελες να μάθεις τι μας ετοιμάζουν οι τρεις Βρετανοί παρουσιαστές να μην έμπαινες να διαβάσεις το άρθρο.

porsche-944-ambulance-top-gear-004

Το BBC δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία έναρξης της 22ης σεζόν του Top Gear. Πιθανώς να ξεκινήσουν κάπου στο τέλος του καλοκαιριού ή αν πιστέψουμε ένα tweet του Clarkson, τότε θα πρέπει να περιμένουμε στις 13 Γενάρη του 2015. To BBC πάντως έχει ξεκινήσει μια έρευνα στο Top Gear μετά τις συνεχόμενες γκάφες/προκλήσεις του Clarkson, κυρίως μετά την γκάφα του να χρησιμοποιήσει την λέξη “Αράπης” σε ένα video.

Μέχρι να ξεκινήσει πάντως το Top Gear, στο BBC θα προβάλει το James May’s Cars of the People

 

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...