Ο Max Verstappen γίνεται νέο μέλος στη Red Bull Junior Team

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Ένα νέο μέλος έχει σήμερα η Red Bull Junior Team, και ονομάζεται Max Verstappen. Είναι ο γιος τού πρώην οδηγού τής Formula 1, Jos Verstappen, και μάλιστα υπήρχαν και υπάρχουν φήμες που συνδέουν τον 16χρονο (γίνεται 17 στις 30 Σεπτεμβρίου) με την ομάδα τής Toro Rosso, ενώ ο πατέρας του έχει επιβεβαιώσει ότι μπορεί τελικά να τον δούμε με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Ο Verstappen αγωνίζεται φέτος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3, όντας δεύτερος στη βαθμολογία, 94 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Esteban Ocon, ενώ μένουν τρία Grands Prix για το τέλος τής σεζόν. Η Red Bull Junior Team, αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι ο Max Verstappen αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας να είναι μέλος στην Red Bull Junior Team. Αυτό είναι άμεσα αποτελεσματικό και ο 16χρονος Ολλανδός θα συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula 3 στο Nürburgring αυτό το Σαββατοκύριακο ως μέλος τής Red Bull Junior με την ομάδα τής Van Amersfoort Racing κι επιπλέον θα αγωνιστεί και στο Macau Grand Prix τον Νοέμβριο.

Η Red Bull Junior Team αποτελείται επίσης από τους Carlos Sainz Junior, πρωτοπόρο στη Formula Renault 3.5, τον Pierre Gasly, τρίτο στη Formula Renault 3.5, και τον τον Alex Lynn, πρωτοπόρο στο GP3.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα