Δύσκολο για κάποιον να νικήσει τον Kobayashi, λέει ο Perez

Σχετικά άρθρα

Perez-Kobayashi

Τρεις είναι οι team-mates μέχρι στιγμής την 4χρονη καριέρα του Sergio Perez. Ο Μεξικανός έχει πει στο παρελθόν ότι ο Nico Hulkenberg είναι ο πιο δυνατός και δύσκολος team-mate που είχε ποτέ, ο Jenson Button πολύ καλός “δάσκαλος”, όμως δεν είχε μιλήσει για τον Kamui Kobayashi, τον πρώτο του team-mate, τον οποίο είχε στη Sauber το 2011 και το 2012.

Σύμφωνα με τον οδηγό τής Force India, ο Ιάπωνας δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για κάποιον, και είναι σχεδόν ανίκητος όταν έχει καταφέρει να φέρει το μονοθέσιο στα μέτρα του.

Ο Kobayashi είναι πραγματικά πολύ δύσκολος να νικηθεί. Όταν ένιωθε άνετα, ήταν σίγουρα ένας από τους πιο δύσκολους να νικήσεις, ειδικά στον έναν γύρο. Ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Έμαθα πολλά απ’ αυτόν σχετικά με το πώς να δουλεύω με τα ελαστικά. Είχε μια καλή εμπειρία με τους Ιάπωνες και είναι πάντα καλοί με τα ελαστικά. Αυτό είναι καλό για ‘μένα, καθώς μάθαινα από αυτό.

Ο 24χρονος μάς είχε εντυπωσιάσει όταν έτρεχε με τη Sauber, καθώς υπήρχαν αγώνες που κέρδιζε αρκετές θέσεις από την εξαιρετική διαχείριση ελαστικών που έκανε. Για την ιστορία, το 2011, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 16η θέση, με 14 βαθμούς, 16 λιγότερους από τον 12ο Kobayashi. Το 2012, όμως, συγκέντρωσε 66 βαθμούς και τερμάτισε 10ος, 2 θέσεις μπροστά από τον Ιάπωνα που είχε 6 λιγότερους βαθμούς.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...