Ο Chilton βρήκε χρήματα και τρέχει στο Spa

Σχετικά άρθρα

73d7ca4e

Η κατάσταση με τους pay drivers στην F1 έχει αρχίσει και γίνεται περίεργη, καθώς πολλοί από αυτούς σε περίπτωση που δεν πληρώσουν και έχοντας οι ομάδες έλλειψη χρημάτων, αμέσως αναζητούν τον αντικαταστάτη τους.

Τις αλλαγές οδηγών ξεκίνησε η Caterham με την προσωρινή διακοπή συνεργασίας με τον Κobayashi και συνέχισε η Marussia με τον Rossi να παίρνει την θέση του Chilton.

Μάλιστα η εταιρία δημοσίων σχέσεων του Chilton όπως γράψαμε και εχθές είπε ότι ο Βρετανός προσφέρθηκε οικειοθελώς να παραδώσει τη θέση του στον Αμερικάνο για να πάρει χρήματα η ομάδα της Marussia.

Φαίνεται ότι τελικά ο Max Chilton βρήκε τα χρήματα που έπρεπε να δώσει στην ομάδα και η ομάδα πολύ απλά θα του δώσει το μονοθέσιο μετά το FP1 και για τον υπόλοιπο αγώνα!

ΠηγήESPNF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr