Μια κλεμμένη Jaguar E-Type του 1968 επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της μετά από 46 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Stolen Jag

O 82-χρονος σήμερα Ivan Schneider, θα καθίσει πίσω από το τιμόνι της λευκής Jaguar E-Type που είχε αγοράσει το 1968, αλλά κάποιος ληστής του την είχε κλέψει όταν ήταν σε ηλικία 36 ετών. Ήταν 13 Μαρτίου του 1968 όταν κάποιος είχε κλέψει την E-Type του Schneider, ο οποίος εργαζόταν ως δικηγόρος στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 46 χρόνια μετά, και ενώ ο Schneider είχε βγάλει από το μυαλό του πως θα ξαναδεί το αυτοκίνητό του, η υπηρεσία τελωνείων και προστασίας των Συνόρων των Η.Π.Α, εντόπισε το αυτοκίνητο το οποίο είχε προορισμό την Ολλανδία.

Stolen Jag

Ο εντοπισμός έγινε από τον αριθμό πλαισίου και τον αριθμό του κινητήρα, με τις αρχές να ειδοποιούν τον Schneider πως βρήκαν το αυτοκίνητό του, αλλά ο ίδιος στην αρχή, όπως ήταν φυσικό, δεν τους πίστεψε. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το πως το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χέρια του ανθρώπου που ήθελε να το πουλήσει στην Ολλανδία.

Stolen Jag

Ο ίδιος δήλωσε πως είχε το αυτοκίνητο στη κατοχή του για τρεις μήνες, φυσικά δεν γνώριζε πως ήταν κλεμμένο και πως το αγόρασε από έναν άνθρωπο, που το είχε παρκαρισμένο για 40 χρόνια σε μια αποθήκη.

Stolen Jag

Πηγήcbp

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...