Gutierrez: Με αυτά τα προβλήματα είναι απίθανο να έρθουν καλά αποτελέσματα

Σχετικά άρθρα

d_reinhard_sin_14_2471

Τι κι αν ο Μεξικανός έδειξε δυνατός στη Σιγκαπούρη, όπως και πέρυσι άλλωστε, τι κι αν η Sauber έφερε αναβαθμίσεις που θα την βοηθούσαν να πάρει τους πρώτους της φετινούς βαθμούς. Η κατάσταση στον αγώνα παρέμεινε τραγική, με τον Gutierrez να παλεύει κοντά στη μάχη για τη δεκάδα, αλλά να εγκαταλείπει από πρόβλημα στα ηλεκτρικά της C33. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1, ο Esteban έχασε την ψυχραιμία του, πετώντας με δύναμη τα γάντια του μόλις βγήκε από το μονοθέσιο.

Πλέον, απομένουν μόλις πέντε αγώνες για το τέλος της σεζόν και ο Μεξικανός δεν βλέπει να έρχονται καλά αποτελέσματα, αφού δεν μπορούν να προστατευθούν από τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε για τον αγώνα. Αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα. Πρέπει να δίνουμε το 120 τοις εκατό των δυνάμεών μας, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάνουν περίπλοκα τα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να προφυλαχθούμε από αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στους επόμενους αγώνες και πρέπει να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Το να συνεχίσουμε να πολεμάμε θα είναι ο σημαντικότερος στόχος για εμάς, ως ομάδα.

Το βράδυ της Sauber στη Marina Bay έγινε ακόμη χειρότερο, όταν ο Adrian Sutil σταμάτησε μετά τα μισά του αγώνα με διαρροή νερού. Έτσι, η Ελβετική ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται προτελευταία, με μηδενική συγκομιδή βαθμών.

[Photo Copyrights: Daniel Reinhard/Sauber F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...