Bianchi: Είμαι έτοιμος για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia - Practice

Μπορεί ο νεαρός Γάλλος να μην ξέρει καν αν θα βρεθεί στο grid του χρόνου, όμως, την ίδια στιγμή, οι φήμες οργιάζουν για μετακίνηση του Fernando Alonso σε άλλη ομάδα. Από πλευράς Ferrari επιμένουν πως το οδηγικό δίδυμο του 2015 θα είναι ίδιο με το φετινό, με το Bianchi να δηλώνει έτοιμος για τη Scuderia, εάν και εφόσον υπάρξει κενή θέση.

Ναι, φυσικά και νιώθω έτοιμος. Εργάζομαι πάνω σε αυτό από τότε που βρέθηκα στην Ακαδημία, στα τέλη του 2009. Τώρα, έχω συμπληρώσει σχεδόν δύο σεζόν στη Formula 1.

Πιστεύω ότι έχω καλή εμπειρία και νιώθω έτοιμος γι ‘αυτό, σίγουρα. Φαντάζει σαν το λογικό βήμα για μένα, εάν συμβεί κάτι τέτοιο (και φύγει κάποιος οδηγός). Προφανώς, αυτή τη στιγμή και οι δύο οδηγοί έχουν συμβόλαιο και έτσι δεν υπάρχει θέμα, αλλά αν υπάρξει ευκαιρία, πιστεύω ότι θα ήταν καλό για μένα και νιώθω καλά για κάτι τέτοιο.

Την ίδια στιγμή, McLaren και Honda υποστήριξαν πως δεν θα υπάρξει ανακοίνωση στη Suzuka, ενώ οι Alonso και Vettel τονίζουν συνεχώς πως θα παραμείνουν στις Ferrari και Red Bull αντίστοιχα.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr