Η LaFerrari XX ακούγεται υπέροχα στο Paul Ricard

Σχετικά άρθρα

hqdefault2

Ναι, η LaFerrari XX έρχεται και ναι, τον ήχο της θα ήθελα να τον ακούω πιο συχνά. Η έκδοση της LaFerrari αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας, δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στο Paul Ricard και ο ήχος που παράγει ο V12 κινητήρας της είναι υπέροχος.

Πρόσεξε την μεγάλη αεροτομή του αυτοκινήτου, το οποίο φημολογείται πως θα αποδίδει 1.063 άλογα. Η LaFerrari XX φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6,3-λίτρων V12 κινητήρα, με αυτόν να είναι 100 άλογα δυνατότερος από το αυτοκίνητο παραγωγής. Είναι αυτός που είχαμε ακούσει πριν από μερικούς μήνες στο Nürburgring, και όχι ο V6 turbo κινητήρας από τη Formula 1, όπως είχε ακουστεί, με το αυτοκίνητο ανεπίσημα να λέγεται ότι έχει γράψει χρόνο 6 λεπτών και 35 δευτερολέπτων στο Nurburgring.

Όπως και η FXX, έτσι και η LaFerrari XX λέγεται ότι θα παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες, με τους ενδιαφερόμενους να επιλέγονται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων από την ιταλική εταιρία και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις αρχές του 2015 για να την κάνουν δικιά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=MgMrJ72kkTA

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...