Το κακό set-up κατηγορεί ο Rosberg για το FP2

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Ύστερα από ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και πρώτο χρόνο στην πρωινή περίοδο, ο Nico Rosberg δεν κατάφερε να φανεί το ίδιο ανταγωνιστικός και στο FP2. Εν αντιθέσει με τον Lewis Hamilton που ένιωσε πάρα πολύ άνετα μέσα στην W05, ο Γερμανός δεν είχε τις ρυθμίσεις που θα ήθελε στο μονοθέσιό του, κάτι που μεταφράστηκε σε 9 δέκατα διαφοράς από τον Βρετανό το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον Rosberg, αυτό που φταίει είναι το διαφορετικό set-up που επιλέχθηκε για το FP2, έτσι πιστεύει ότι τα πράγματα θα είναι φυσιολογικά αύριο, ενώ για την Κυριακή περιμένει λίγα pit stops, ίσως και ένα, επειδή η φθορά των ελαστικών δεν είναι μεγάλη.

Από μηχανικής πλευράς, ήταν μια πολύ παραγωγική ημέρα. Η ομάδα αποφάσισε να έχει δύο διαφορετικά set-up. Έδειχνε πολύ δημιουργικό στο δικό μου μονοθέσιο στη δεύτερη περίοδο, κάτι που δεν δούλεψε. Έτσι, θα γυρίσουμε πίσω στις συντηρητικές ρυθμίσεις, γιατί είδαμε ότι ο Lewis ήταν πολύ γρήγορος με αυτό.

Η πίστα είναι πολύ ωραία στην οδήγηση, πολύ απολαυστική. Η στροφή 3 είναι πολύ ιδιαίτερη και η άσφαλτος είναι πολύ ομαλή, έτσι τα ελαστικά διαρκούν πολύ. Δε πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά pit stops την Κυριακή. Αυτό είναι λίγο περίεργο για ‘μένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...