Vettel και Ricciardo αναμένουν δύσκολο Grand Prix

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Russia - Practice

Μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα για τη Red Bull Racing στο Ρωσικό Grand Prix. Η RB10 δείχνει ν’ αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο Sochi, κάνοντας το “12-14” στο FP1 και το “9-13” στο FP2, όντας πολύ μακριά από τη Mercedes, αλλά και τις άλλες κορυφαίες ομάδες.

Ο Sebastian Vettel παραδέχεται ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για τον ίδιο και την ομάδα του και φυσικά η βασικότερη προτεραιότητα είναι να επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις στο αυστριακό μονοθέσιο.

Μπορούμε να δουλέψουμε σκληρά, να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και το set-up και να μετά να δούμε τι θα γίνει. Δε νομίζω ότι υπάρχει μαγικό, δυστυχώς. Φαίνεται πως θα είναι ένα πιο δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς. Φαίνεται πως δυσκολευόμαστε εδώ: είναι μια ωραία πίστα, αλλά μάλλον δεν έχεις σχεδιαστεί για ‘μάς.

F1 Grand Prix of Russia - Practice

Παρόμοιες απόψεις με τον team-mate του έχει ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός δυσκολεύτηκε περισσότερο από τον Vettel σήμερα, ενώ αναγκάστηκε να σταματήσει την RB10 στο τέλος τού FP2, μετά από πρόβλημα στον κινητήρα, κάτι που δεν του προκαλεί καμία ανησυχία.

Ήταν δύσκολα και όχι τόσο εύκολα όσο θα περίμενα. Ήταν η τελευταία Παρασκευή γι’ αυτό τον κινητήρα, έτσι δεν ανησυχώ που έσβησε. Δεν υπάρχει περίπτωση για νίκη, αλλά νομίζω ότι λίγο-πολύ θα είναι όπως τη Monza: θέλουμε περιορίσουμε τις απώλειες κι έχουμε στόχο την πρώτη 5άδα.

Νομίζω ότι μας λείπει ταχύτητα και πρόσφυση. Δεν μπορέσαμε να βρούμε την πραγματική απάντηση. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε την ταχύτητα στην ευθεία, για να μπορέσουμε να επιτεθούμε στον αγώνα, καθώς δε νομίζω ότι θα είμαστε στην pole position. Θα πρέπει να επιλέξουμε set-up για την Κυριακή.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...