corvette

Η GM, η Daimler και η Hyundai ανακοίνωσαν τα οικονομικά τους στοιχεία για το τρίτο τρίμηνο του 2014, με τις δύο πρώτες να παρουσιάζουν κέρδη και να πιάνουν τις προβλέψεις, με την κορεατική εταιρία να βλέπει πτώση των κερδών της.

Η GM κέρδισε 1,38 δισ. δολάρια, κερδίζοντας ανά μετοχή 0,97$, την ώρα που η εκτίμηση μιλούσε για 0,95$, με τις πωλήσεις των μεγάλων pickup της και των SUV της στις Η.Π.Α να είναι αυτά που γέμισαν τα ταμεία της με πολλά δολάρια.

Η Daimler από την άλλη, είδε τα λειτουργικά της κέρδη να αυξάνονται κατά 21% και να να φτάνουν τα 3,7 δισ. ευρώ, Τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 10% στα 33,1 δισ. ευρώ, με τα καθαρά κέρδη της να κυμαίνονται στα 2,8 δισ. ευρώ, με τις αυξημένες πωλήσεις της S-Class να είναι η μεγαλύτερη πηγή εσόδων της.

Τέλος, σε ότι αφορά την Hyundai. Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία είδε τα κέρδη της να παρουσιάζουν πτώση κατά 29%, με την αγορά του οικοπέδου για την ανέγερση των νέων κεντρικών της γραφείων, αξίας 10 δισ. δολαρίων να ευθύνονται για την πτώση των κερδών, σε συνδυασμό με την πτώση στην ισοτιμία του Won.