Προχωράει η οργάνωση της Haas F1 Team [w/videos]

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Μπορεί η ομάδα του Gene Haas να εισέλθει στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2016 και ο ίδιος να προσπαθεί επί της ουσίας να δημιουργήσει μια δεύτερη ομάδα της Ferrari, αγοράζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια του μονοθεσίου από τη Scuderia, όμως, για να δουλέψει ακόμη κι αυτή η ιδέα, πρέπει να υπάρχει σωστή και έγκαιρη οργάνωση. Προς αυτό το στόχο, πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό project, η κατασκευή του εργοστασίου που θα φιλοξενεί την Haas F1 Team. Τη διαδικασία, που κράτησε 339 ημέρες και χρειάστηκε 8.136 εργατοώρες, μπορείς να τη δεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Πολύ σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας αποτελεί και ο πρώην διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας ζυθοποιίας Anheuser-Busch, Adam Jacobs. Πρωταρχικό μέλημα του Jacobs θα είναι να ανεβάσει την αναγνωρισιμότητα της Formula 1, και κατ’ επέκταση της ομάδας, στην Αμερική. Εκεί, όπου τα εγχώρια πρωταθλήματα λαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο θέασης, άρα και χορηγών.

Ένας από τους βασικούς στόχους μας, ως η μόνη αμερικανική ομάδα στη F1, είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος στην εγχώρια αγορά. Με την τεράστια παγκόσμια εμβέλεια της Formula 1, η Haas F1 Team βρίσκεται στη μοναδική θέση να παρέχει μια πλατφόρμα, για τα εμπορικά σήματα που επιδιώκουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σε βασικές αγορές του εξωτερικού.

Λειτουργώντας η ομάδα σαν βάση για το άνοιγμα στην Αμερική, μπορεί να κερδίσει πολλά σε χορηγίες και χρήματα, που θα την βοηθήσουν να εξελιχθεί. Κατά την ταπεινή μου άποψη -και μακάρι να διαψευστώ- η Haas F1 Team δείχνει σαν μια καλή επιχείρηση και όχι μια ομάδα Formula 1, που θέλει, έστω και μακροπρόθεσμα, να πετύχει νίκες και να κατακτήσει πρωταθλήματα.

ΠηγήHaas F1 Team

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...