Το Nurburgring πουλήθηκε σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο

Σχετικά άρθρα

Nurburgring

Το Nurburgring, η διάσημη γερμανική πίστα πουλήθηκε ξανά, μιας και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της, η Γερμανική Capricorn κατέστη αφερέγγυα, μη καταφέροντας να πληρώσει στην ώρα της τα χρήματα της δόσης, με την εξαγορά να καταρρέει. Έτσι το Ring άλλαξε για τρίτη φορά χέρια μέσα στο 2014, με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Viktor Kharitonin να έχει αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών της “Πράσινης Κόλασης”.

Ο Kharitonin δεν είναι κάποιος τυχαίος, είναι πρόεδρος της Pharmstandard, μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας με έδρα τη Μόσχα. Ο Ρώσος Kharitonin έχει αγοράσει τα 2/3 της πίστας, με την είδηση να επιβεβαιώνεται από τον  Pietro Nuvoloni, εκπρόσωπο των διαχειριστών της πίστας. Άνθρωποι της Capricorn αρνήθηκαν να προβούν σε δηλώσεις. Ο Nuvoloni δεν ανακοίνωσε το ποσό που έδωσε ο Kharitonin για να αποκτήσει το μερίδιο μετοχών που μέχρι πρότινος κατείχε η Capricorn, με την Γερμανική εταιρία, όταν είχε ανακοινώσει την αγορά της πίστας τον περασμένο Μάρτιο, να δηλώνει πως η αγορά ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ. Το 1/3 το έχει ήδη πληρώσει η Capricorn, άρα ο Ρώσος έχει αγοράσει τις μετοχές αξίας 77 εκατ. ευρώ.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...