Στις 27-28 Δεκεμβρίου το επεισοδιακό φετινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Top Gear

Σχετικά άρθρα

Top Gear argentina

Το BBC2 ανακοίνωσε πως στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στις 23:30 και 23:00 ώρα Ελλάδος αντίστοιχα, θα προβληθεί το φετινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο (σε δύο μέρη) του Top Gear. Όπως θα θυμάσαι, οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May στο φετινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο ταξίδεψαν στην Αργεντινή, με τον αρχικό προγραμματισμό να τους ήθελε να ξεκινούν το ταξίδι τους από τη πόλη Bariloche στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων για να καταλήξουν στη πόλη Ushuaia της Παταγονίας.

Για να φτάσουν στον προορισμό θα διέσχιζαν 1.750 χλμ εκπληκτικά όμορφων μερών, οδηγώντας μια Porsche 928, μια Lotus Esprit V8 και ένα Ford Mustang Mach 1 στον αυτοκινητόδρομο Ruta 40 (ή National Route 40) αλλά και στους χωματόδρομους της περιοχής.

Ωστόσο η επίμαχη πινακίδα “Η982 FKL” ή αν θέλεις το νόημα της “1982 Falklands”, στο αυτοκίνητο του Jeremy Clarkson ανάγκασε την ομάδα του Top Gear να φύγει κακήν κακώς από την Αργεντινή, με τα αυτοκίνητα να μένουν εκεί, αλλά σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων ημερών, το BBC προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει τα αυτοκίνητα πίσω στην Αγγλία. Το μόνο σίγουρο είναι πως το επεισόδιο αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...