Απογοητεύτηκε ο Ecclestone από τη στάση των Vettel και Alonso

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone faced a fourth day of questioning at the high court.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον Sebastian Vettel. Μέσα σε ένα μονοθέσιο που δεν τον βόλευε, είδε το νεοφερμένο teammate του, Daniel Ricciardo, να τον κερδίζει κατά κράτος, σε νίκες, βαθμούς, τερματισμούς και κατατακτήριες. Επίσης, τα πάρα πολλά μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, φάνηκε να τον επηρεάζουν και ψυχολογικά. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Bernie Ecclestone, ο οποίος δεν κρύβει πως είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Γερμανού.

Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του Sebastian, αλλά είμαι λίγο απογοητευμένος από τη στάση του, η οποία νομίζω πως έχει αλλάξει. Ενεργεί σαν ένας ηττημένος άντρας και δεν είναι αυτή η νοοτροπία του.

Είναι ένας ανταγωνιστικός τύπος. Δεν του αρέσει να χάνει ούτε στο τάβλι. Δυστυχώς για τον ίδιο, όταν παίζουμε μαζί, χάνει!

Όμως, ο αειθαλής Βρετανός δεν σταματά εκεί την κριτική του, τονίζοντας πως είναι, λιγότερο μεν, αλλά απογοητευμένος και από τον Fernando Alonso.

Η Ferrari ήταν πολύ απογοητευτική, σαν να χάθηκε κάπου και στα μισά (του πρωταθλήματος) ο Fernando έγινε λίγο σαν τον Sebastian, οπότε, είμαι λίγο απογοητευμένος κι από εκείνον.

Μεγάλο μέρος όσων παρακολουθούν τη Formula 1, απογοητεύτηκε από τη φετινή σεζόν και τον δρόμο στον οποίο βαδίζει το σπορ τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τον Bernie, στον οποίο ποτέ δεν άρεσε η αλλαγή στους νέους turbo κινητήρες, το πρωτάθλημα σώθηκε από τη μάχη μεταξύ Hamilton και Rosberg.

Αν δεν ήμασταν τυχεροί με τη μάχη μεταξύ Nico και Lewis και ένας από αυτούς ήταν κυρίαρχος, η σεζόν θα είχε τελειώσει από το Silverstone.

Σκέφτηκα πως ίσως η Ferrari ή η Red Bull ή μία από τις άλλες ομάδες, θα τους έφθαναν στα μέσα της σεζόν και θα έκλειναν λίγο τη διαφορά στους βαθμούς προς το τέλος.

Σταθήκαμε πολύ τυχεροί με ό,τι συνέβη, με τους δύο αυτούς τύπους να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον και είναι καλό που η Mercedes τους το επέτρεψε αυτό. Αν δεν το έκανε, θα είχαμε ένα πραγματικά τραγικό πρωτάθλημα.

[Photo Copyrights: Matt Dunham/AP]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...