Viking 29031: Το κτήνος από τη Ρωσία που ζει στα χιόνια

Σχετικά άρθρα

Viking 29031

Η Ρωσία είναι μια χώρα που ζει αρκετούς μήνες το χρόνο κάτω από το χιόνι, συνεπώς χρειάζονται οχήματα που να μπορούν να κινηθούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες του χειμώνα. Θα μου πεις το «Lada Niva γιατί το έχουμε»; Φυσικά και δεν το υποτιμώ· αντιθέτως, ξέρουμε πολύ καλά τις off-road δυνατότητές του.

Οι Ρώσοι, όμως, φαίνεται πως είχαν ανάγκη κάτι άλλο· κάτι που να θυμίζει monster truck· κάτι που να μη συναντά καμία δυσκολία· κάτι που να είναι ένα κτήνος για τα χιόνια. Ονομάζεται Viking 29031, είναι κατασκευασμένο από την Aton Impulse και καταλαβαίνεις αμέσως περί τίνος πρόκειται μόλις του ρίξεις μόνο μια ματιά.

Φορά έναν 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 140 ίππων, κάτι που είναι αρκετό για να το κάνει να κινείται με 12 χλμ/ώρα μέσα σε νερό, όπως ποτάμια για παράδειγμα. Ένα όχημα σαν κι αυτό μπορεί άνετα να χρησιμοποιεί σε πολύ δυσπρόσιτα μέρη, κάτι που σίγουρα θα υπάρχει στο DNA του.

Κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι που κατασκευάζουν τέτοια οχήματα, ας δούμε και μερικά ακόμα τέρατα που δε σταματούν πουθενά!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr