Το trailer του επεισοδιακού φετινού χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του Top Gear

Σχετικά άρθρα

bbc top gear patagonia trailer

Το BBC έδωσε το trailer του πολυαναμενόμενου επεισοδιακού φετινού χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του Top Gear που γυρίστηκε στην Αργεντινή. Επίσημα ονομάστηκε Top Gear Patagonia Special και θα προβληθεί σε δύο μέρη στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στις 23:30 και 23:00 ώρα Ελλάδος αντίστοιχα στο BBC2.

Η ομάδα του Top Gear ξεκίνησε το ταξίδι της από τη πόλη Bariloche στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων και ήθελε να καταλήξει στη πόλη Ushuaia της Παταγονίας. Για να φτάσουν στον προορισμό θα διέσχιζαν 2.580 χλμ εκπληκτικά όμορφων μερών, οδηγώντας μια Porsche 928, μια Lotus Esprit V8 και ένα Ford Mustang Mach 1 στον αυτοκινητόδρομο Ruta 40 (ή National Route 40) αλλά και στους χωματόδρομους της περιοχής.

Ωστόσο η επίμαχη πινακίδα “Η982 FKL” ή αν θέλεις το νόημα της “1982 Falklands”, στο αυτοκίνητο του Jeremy Clarkson ανάγκασε την ομάδα του Top Gear να γλιτώνει στο τσακ τον ξυλοδαρμό και να κρυφτεί κάτω από κρεβάτια, προτού φύγει κακήν κακώς από την Αργεντινή, με τα αυτοκίνητα να μένουν εκεί.

Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι, αναφωνεί στο τέλος του trailer ο Clarkson και καταλαβαίνεις πως το Top Gear δεν θα αφήσει να πάει χαμένο τόσο κυνηγητό που “έφαγε” από τους Αργεντινούς βετεράνους του πολέμου των νησιών Φώκλαντ μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αργεντινής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...