Μάθε το τι θα δεις στη νέα σεζόν του Top Gear

Σχετικά άρθρα

345793

Το Top Gear επιστρέφει με την 22η σεζόν του την ερχόμενη Κυριακή 25 του μηνός και οι τρεις παρουσιαστές του, τη περασμένη Κυριακή μίλησαν για το τι θα δούμε στη νέα σεζόν, αλλά απάντησαν και σε πολλές ερωτήσεις του κοινού.

Spoilers! Spoilers! Spoilers! Spoilers! Spoilers! Spoilers! Spoilers!

Αν δεν θέλεις να μάθεις τίποτα για το τι θα δεις στα επεισόδια τη σεζόν, σταμάτα να διαβάζεις το άρθρο.

Στη φετινή σεζόν θα δούμε τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond να πηγαίνουν στην Αυστραλία και να οδηγούν τα Bentley Continental GT, Nissan GT-R και BMW M6, με την τριάδα σε άλλο επεισόδιο να αγοράζει παλιά εκτός δρόμου αυτοκίνητα για να τα δοκιμάσει στο “άκρως μυστικό κέντρο δοκιμών SUV του Top Gear“.

Ο Clarkson και ο May θα αποτίσουν φόρο τιμής στην Peugeot και στο Defender, ενώ μαζί με τον Hammond θα προσπαθήσουν να κάνουν τα ασθενοφόρα πιο αποτελεσματικά, πάντα με τον δικό τους τρόπο. Στη Ρωσία, το Top Gear, και ειδικότερα στους δρόμους της Αγίας Πετρούπουλης, βάζει το Renault Twizy να αναμετρηθεί με ένα ποδήλατο, με ένα χόβερκραφτ και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τον Clarkson να δοκιμάζει στην Βρετανική εξοχή το BMW i8, το Land Rover Defender, και την M6, ενώ ο Hammond οδηγεί το Ford F150 Raptor στους παγωμένους δρόμους του Καναδά.

Στη πίστα του Top Gear, θα δούμε τα Eagle Low Drag GT, την Lamborghini Huracan, την Jaguar F-Type R Coupe, την Porsche Cayman GTS, την Chevrolet Corvette Stingray, το Lexus RC F και την Mercedes-AMG GT. Τέλος οι τρεις παρουσιαστές θα δοκιμάσουν τρία μικρά σπορ κλασσικά αυτοκίνητα της Fiat, MG και Peugeot. Επίσης θα δούμε μια κόντρα ανάμεσα στο Βρετανικό και το Αμερικάνικο Top Gear.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr