Η Haas F1 Team συνεργάζεται με την Dallara

Σχετικά άρθρα

Gene Haas Formula One Press Conference

Μπορεί ο Gene Haas να αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Marussia στην Αγγλία και να έχει ήδη ολοκληρώσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Αμερική, αλλά η αρχική εξέλιξη του μονοθεσίου του θα γίνει… στην Ιταλία.

Ο Αμερικανός έχει παραγγείλει από την κατασκευάστρια σασί Dallara ένα σασί υπό κλίμακα, για να ξεκινήσει σιγά σιγά τις πρώτες αεροδυναμικές μελέτες. Το σασί αυτό θα κατασκευαστεί στο Varano De’ Melegari, το οποίο απέχει 100 km από τις εγκαταστάσεις της Ferrari στο Maranello.

Formula 1 Grand Prix, Italy, Sunday

Στη Ferrari οι αλλαγές συνεχίζονται, με νέες προσθήκες στο εργατικό προσωπικό των Ιταλών. Νέο απόκτημα, ο Ισπανός Toni Cuquerella, ο οποίος θα είναι ο συντονιστής των μηχανικών αγώνα των πιλότων της Scuderia. Όπως ο Dave Greenwood -μηχανικός του Kimi Raikkonen– και ο Riccardo Adami –μηχανικός του Sebastian Vettel-, έτσι και ο Cuquerella έχει μεγάλη προϋπηρεσία στη Formula 1.

Τα νέα από τη γειτονική μας χώρα τοποθετούν στο Maranello και τον Rory Byrne, ο οποίος φημολογείται πως δουλεύει μαζί με τον James Allison, έχοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στη σχεδίαση του νέου Ιταλικού μονοθεσίου.

 

ΠηγήLeo Turrini

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...