Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Nissan GT-R LM Nismo για το Le Mans

Σχετικά άρθρα

Capture-d’écran-2015-01-29-à-17.25Τη προηγούμενη εβδομάδα είδαμε μερικές φωτογραφίες του Nissan GT-R LM Nismo να κάνει δοκιμές στο Circuit of the Americas, εν όψει του αγώνα στο Le Mans το καλοκαίρι, και σήμερα η ίδια η Nismo έδωσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του αγωνιστικού. Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Twitter της ομάδας, έχοντας τίτλο “A new era is about to begin” (μια νέα εποχή είναι έτοιμη να ξεκινήσει) και δείχνει τους μηχανικούς στα γκαράζ κάποιας πίστας να εργάζονται πάνω στο αυτοκίνητο.
Το LMP1 πρωτότυπο της Nissan για το Le Mans αναμένεται να παρουσιαστεί ολόκληρο στο φετινό Super Bowl, και γι’αυτό προφανώς το λόγο η ιαπωνική εταιρία αύξησε το διαφημιστικό της χρόνο στον αμερικάνικο αγώνα από 60 δευτ. σε ενάμιση λεπτό.

Το GT-R LM Nismo έχει LED φωτιστικά σώματα, μακρύ ρύγχος, γεγονός που ενισχύει τις θεωρίες για τοποθέτηση του κινητήρα στο εμπρός μέρος αλλά σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, διαθέτει πίσω αεροτομή. Βέβαια, αυτό ίσως να είναι το “high-downforce spec” αεροδυναμικό πακέτο για πίστες όπως η COTA και στο Le Mans να μην υπάρχει αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα. Για περισσότερες γαργαλιστικές θεωρίες/φήμες μέχρι να έχουμε κάτι περισσότερο, μπορείς να διαβάσεις το αυτό το εκτενές άρθρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...