Υβριδική η Koenigsegg Regera με 700 άλογα μόνο από τους ηλεκτροκινητήρες!

Σχετικά άρθρα

regera

Εχθές η Koenigsegg έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο teaser της Regera. Τότε, δεν γνωρίζαμε πολλά για το αυτοκίνητο εκτός από το ότι θα βασίζεται προφανώς στην Agera αλλά θα διαθέτει ανανεωμένο παρουσιαστικό. Μία δημοσίευση της Koenigsegg στο Facebook λίγο αργότερα, μας περιέγραψε μία εικόνα που αδημονούμε να δούμε ζωντανά στην Γενεύη!

Στα Σουηδικά, η λέξη “Regera” σημαίνει “να κυριαρχώ” και όπως μας λέει η ίδια η Koenigsegg, ενώ η One:1 και η Agera RS – που επίσης θα παρουσιαστεί στη Γενεύη – είχαν ως βασικό στόχο να είναι τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον πλανήτη, η Regera θα προσφέρει έναν “πρωτοφανή συνδυασμό ισχύος, απόκρισης και πολυτέλειας”. Η Regera μπορεί να είναι φορτωμένη με τεχνολογία και πολυτέλεια, αλλά θα είναι ελαφριά παρά το γεγονός ότι θα διαθέτει 700 ίππων ηλεκτροκινητήρες και υδρόψυκτες μπαταρίες 9kWh!!! Για να έχεις μία τάξη μεγέθους, να αναφέρω ότι η Porsche 918 Spyder έχει μπαταρίες 6.8 kWh που τροφοδοτούν ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 279 ίππους και χαρίζουν ηλεκτρική εμβέλεια 19 χιλιομέτρων! Με λίγα λόγια, ναι, η Regera θα έχει μεγαλύτερο battery pack αλλά οι ηλεκτροκινητήρες της θα παράγουν 2.5 φορές μεγαλύτερη ιπποδύναμη! Δεν ξέρω πώς, αλλά έτσι λέει η Koenigsegg.

Επίσης, να τονίσουμε πως η μικρή Σουηδική εταιρία, αναφέρεται στην Regera ως “megacar” που σημαίνει πως αυτή θα αποδίδει τουλάχιστον 1.341 άλογα. Πόσα παραπάνω; Μόνο ο Christian και οι μηχανικοί του ξέρουν. Μπορεί να μην είναι καν παραπάνω. 1.341 άλογα με την άμεση, τεράστια ροπή των ηλεκτροκινητήρων μπορούν να σε πάνε πολύ μακριά, πολύ γρήγορα. Θα δούμε…

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα