Έκθεση Γενεύης 2015: Στο περίπτερο του A.Kahn design με το εντυπωσιακό εξάτροχο Land Rover Defender 110

Σχετικά άρθρα

DLF_7705

O βρετανικός βελτιωτικός οίκος A.Kahn design στην έκθεση της Γενεύης έχει φέρει αρκετά βελτιωμένα μοντέλα της Land Rover και της Range Rover, με το Project Flying Huntsman 6×6 να είναι αυτό που κλέβει τη παράσταση.

kahn-huntsman-3743

Το αυτοκίνητο βασίζεται σε ένα Land Rover Defender 110, με τον Kahn να δηλώνει ότι το πρωτότυπο να έχει κωδική ονομασία “Mission 1”. Μηχανικά εφοδιάζεται με τον αμερικάνικο V8 LS3 κινητήρα της GM, χωρητικότητας 6.3-λίτρων και απόδοσης 430 ίππων, και θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τα άλογα του να είναι περίπου 100 άλογα ασθενέστερος από τη Mercedes-Benz G63 AMG 6×6.

DLF_7732

Το Huntsman 6×6 διαθέτει αρκετές αλλαγές, ενώ βασίζεται σε ένα στιβαρό πλαίσιο, με το σύστημα πέδησης αλλά και τη ανάρτησης να είναι αναβαθμισμένο. Έχει μακρύνει κατά 1,2 μέτρα, ενώ το πλάτος του είναι μεγαλύτερο κατά 150 χιλιοστά, σε σύγκριση με απλό Flying Huntsman. Ο Κahn αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλες τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου της μετατροπής του οχήματος σε θωρακισμένο, με την εταιρία να σχεδιάζει την παραγωγή του εξάτροχου “Ιπτάμενου” Huntsman. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή του, το Flying Huntsman 6×6 αναμένεται να κοστίσει περίπου £125.000 (€178.000) προ φόρων.

kahn-range-rover-3757

Στο περίπτερο βλέπουμε επίσης και το Range Rover Sport LE Luxury Edition που μηχανικά φορά τον 3,0-λιτρο SDV6 Diesel HSE κινητήρα, ο οποίος δεν έχει βελτιωθεί. Στιλιστικά, ο οίκος έντυσε το Range Rover Sport με νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά skirts, νέα γρίλια, διπλές απολήξεις εξατμίσεων και νέες ζάντες 23″. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις κόκκινες δαγκάνες, τα carbon και μαύρα ματ διακοσμητικά, τις αλουμινένιες λεπτομέρειες, και στο εσωτερικό συναντάμε νέες δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια πεντάλς και αλουμινένια μαρσπιέ στις πόρτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...