Πατέρας Bianchi: Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν τίποτα για τον Jules

Σχετικά άρθρα

Jules Bianchi

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το πολύ άσχημο ατύχημα του Jules Bianchi στο Ιαπωνικό Grand Prix. Ο Γάλλος παρέμεινε για 1.5 μήνα σε τεχνητό κώμα και πλέον βρίσκεται στη Γαλλία, συνεχίζοντας τη μακρά και δύσκολη αποκατάστασή του. Τα νέα για τον 25χρονο είναι ελάχιστα, ειδικά από επίσημες πηγές, μία εκ των οποίων είναι και ο πατέρας του, Philippe.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Jules συνεχίζει να είναι αναίσθητος, ενώ επισημαίνει πως οι γιατροί δεν μπορούν να δεσμευτούν για την κατάστασή του στο μέλλον.

Ο Jules είναι ακόμα σε κώμα. Όσο δε ξυπνάει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Αυτό θέλει υπομονή, πολλή υπομονή, αλλά είναι δύσκολο το ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε ένα φρικτό τηλεφώνημα από το νοσοκομείο.

Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, όπως ο Jules, για τον Jules. Όσο περιμένει αυτή η κατάσταση, οι γιατροί δεν μπορούν να πουν τίποτα. Μπορεί να ξυπνήσει, μπορεί και να μην ξυπνήσει. Νομίζω ότι θα ξυπνήσει, καθώς συνεχίζει ν’ αγωνίζεται.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...