Button: Ελπίζω να μην είμαστε τελευταίοι στις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

_X0W28491

Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική ήταν η σημερινή μέρα για την McLaren. Η MP4-30 έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κινητήρα της Honda και για την ώρα δεν φαίνεται πως έχει υπάρξει λύση στα προβλήματα που προέκυψαν στις χειμερινές δοκιμές. Το πακέτο κρίνεται ακόμη ανέτοιμο και ο Kevin Magnussen έχει χαμηλώσει τον πήχη για τον αγώνα στην Μελβούρνη. Τώρα, έρχεται και ο Jenson Button να κάνει μια δήλωση, που δεν θα αρέσει καθόλου στους φίλους της ομάδας.

Ελπίζω ότι δεν θα είμαστε τελευταίοι στη σχάρα εκκίνησης. Ας ελπίσουμε ότι θα τρέξουν 20 αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο δεν δίνει πολύ άσχημη αίσθηση, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να είναι ανταγωνιστικό.

Οι κατατακτήριες θα είναι δύσκολες και το να βγάλουμε όσους γύρους μπορούμε θα είναι δύσκολο. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί νωρίτερα παρά αργότερα. Δεν πρόκειται να είναι ένα εύκολο Σαββατοκύριακο. Εμείς απλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να μάθουμε ό,τι μπορούμε.

Ο Magnussen, που παραδέχτηκε το λάθος του στο FP2, εμφανίζεται λίγο πιο αισιόδοξος, περιμένοντας την MP4-30 να τους δώσει την ευκαιρία να παλέψουν για την είσοδο στο Q2. Χαρακτηριστικά ο Δανός δήλωσε:

Η ομάδα έχει μια ευκαιρία για να περάσουμε από την πρώτη φάση των νοκ άουτ, αν όλα πάνε καλά. Ίσως η Sauber να είναι μέσα στις δυνατότητές μας και η Force India είναι αρκετά παρόμοια (με τη McLaren), κοιτάζοντας τους χρόνους του Jenson τουλάχιστον.

Στο FP2, όπου οι χρόνοι βελτιώθηκαν αρκετά, ο Jenson βρέθηκε 6 δέκατα πίσω από την Sauber του Nasr και 9 δέκατα πίσω από την Force India του Hulkenberg, ξεπερνώντας μόνο τους Ericsson και Max Verstappen.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/McLaren F1]

ΠηγήBBC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα