Ο ΟΗΕ λέει όχι στη συνεργασία της με την Uber

Σχετικά άρθρα

Uber-request

Τη περασμένη εβδομάδα, η Uber ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το τμήμα UN Women του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ώστε να προσλάβει 1 εκατ. γυναίκες οδηγούς μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Ωστόσο, 10 ημέρες μετά, το τμήμα UN Women του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μέσω της Phumzile Mlambo-Ngcuka, βοηθός του Γενικού Γραμματέα του οργανισμού, δήλωσε πως ο ΟΗΕ δεν θα συνεργαστεί με την Uber. Η Mlambo-Ngcuka είπε:

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως το UN Women δεν θα αποδεχθεί μια προσφορά συνεργασίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας με την Uber. Να είστε σίγουροι γι’αυτό.

Η Nanette Braun, εκπρόσωπος του UN Women είπε στην USA Today, πως η μοναδική συνεργασία που έχουν με την Uber είναι μια χορηγία για μια εκδήλωση της 20ης επετείου για τη προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο και στο σημείο αυτό, δεν σκοπεύουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Να θυμίσω πως η Uber, η διάσημη εφαρμογή για έξυπνα κινητά και ταμπλέτες αξίας 40 δισ. δολαρίων, μέσω της οποίας μη επαγγελματίες οδηγοί μπορούν να μετατρέψουν το αυτοκίνητό τους σε ταξί, παρέχοντας υπηρεσίες μετακίνησης στους πολίτες, έρχεται και στην Ελλάδα και εδώ μπορείς να μάθεις ότι χρειάζεται να ξέρεις.

ΠηγήUSA Today

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...