Χιόνι που έπεσε από ψηλή πολυκατοικία στη Ρωσία, καταστρέφει αυτό το Mitsubishi Outlander [w/video]

Σχετικά άρθρα

Russia-Snow-40

H δύναμη του νερού είναι ανυπέρβλητη και ο άνθρωπος προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί (βλέπε υδροηλεκτρικά εργοστάσια ή κοπτικά μηχανήματα με δέσμη νερού), αλλά μπορεί να έχει και καταστροφικές συνέπειες (πχ. τσουνάμι ή υπερχειλίσεις ποταμών). Το παρακάτω παράδειγμα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, καθώς η καταστροφική δύναμη του χιονιού ήταν τόσο μεγάλη που πρακτικά κατέστρεψε το Mitsubishi Outlander που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Η είδηση έρχεται από την αγαπημένη Ρωσία, και συγκεκριμένα τη πόλη Surgut, όπου μεγάλη ποσότητα χιονιού έπεσε από μια πολυώροφη πολυκατοικία και το ιαπωνικό SUV είχε την ατυχία να είναι παρακείμενα παρκαρισμένο.

Russia-Snow-3

Ευτυχώς κανείς δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό, με τον ιδιοκτήτη Vladimir Andreev να δηλώνει στη Ρώσικη τηλεόραση, ότι παρά του ότι το αυτοκίνητο είναι άχρηστο, δεν παραπονιέται γιατί η γυναίκα με το παιδί του καθυστέρησαν από μια δουλειά που είχαν, με αποτέλεσμα να μη βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, κάτι που τους έσωσε τη ζωή. Τυχεροί στην ατυχία του θα προσθέσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...