Διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας τα σκίτσα της έκδοσης δρόμου του DeltaWing

Σχετικά άρθρα

DeltaWing patent sketches

Το DeltaWing Technology Group και ο CEO της έχουν αποκαλύψει ότι εξελίσσουν δύο εκδόσεις του DeltaWing GT, μια αγωνιστική και την έκδοση δρόμου.

DeltaWing patent sketches

O Don Panoz βλέπει κάτι παραπάνω από σοβαρά την κυκλοφορία μιας έκδοσης δρόμου του DeltaWing, και μια τρανή απόδειξη είναι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το γραφείο ευρεσιτεχνίας. Αυτές μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει το τετραθέσιο αυτοκίνητο, το οποίο θα κυκλοφορήσει προς το τέλος τους έτους.

DeltaWing patent sketches

Η εταιρία μάλιστα, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με μία ανεξάρτητη μελέτη, ένα τετραθέσιο αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο DeltaWing και θα κινείται από έναν 1400άρη βενζινοκινητήρα με 138 ίππους, θα καταναλώνει μόλις 3.2 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο και μόλις 4.1 λίτρα/100 χλμ. μικτά.

DeltaWing patent sketches

Από την άλλη το αγωνιστικό, θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στην χρονιά και το όλο project στοχεύει στο να δείξει ότι ένα διθέσιο sportscar που βασίζεται στην φιλοσοφία και την αρχιτεκτονική του Deltawing μπορεί να έχει τις ίδιες επιδόσεις με “πολλά από τα σημερινά sports cars” αλλά με “σημαντικά μικρότερη ιπποδύναμη”.

DeltaWing patent sketches

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, είναι το πώς θα αντιδράσει η Nissan στο ενδεχόμενο λανσάρισμα ενός “πολιτικού” DeltaWing με δεδομένη την πρόθεση της να περάσει στην παραγωγή –κάποια στιγμή… μάλλον– το δικό της, BladeGlider. Έρχεται άλλο ένα δικαστικό θρίλερ με τους ίδιους πρωταγωνιστές;

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...