Αστυνομία κυνηγά Αμερικανίδα, η οποία χτυπά 13 οχήματα προσπαθώντας να ξεφύγει

Σχετικά άρθρα

Crazy American

Δυσάρεστη ήταν η επίσκεψη μιας Αμερικανίδας στην Ταϊλάνδη, καθώς, εκτός από νομοταγής που δεν ήταν, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στους οδηγούς που βρισκόταν μαζί της στο δρόμο.

Για να σου εξηγήσω τι συνέβη, η αστυνομία κυνηγούσε για κάποιον λόγο την 29χρονη, η οποία δεν έλεγε να σταματήσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει 13 οχήματα και να τραυματίσει δύο οδηγούς μοτοσικλέτας. Η γυναίκα οδηγούσε στην πόλη Pattaya ένα Toyota Innova και η καταδίωξη κράτησε σχεδόν μισή ώρα.

Μόλις τελικά συνελήφθη, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά της, την οποία, είπε, προκάλεσε ο πανικός. Τελικώς, συμφώνησε να πληρώσει για όλες τις ζημιές στα οχήματα, όπως και για την ιατρική περίθαλψη των δύο μοτοσικλετιστών, με τις Αρχές να την αφήνουν έτσι ελεύθερη.

https://www.youtube.com/watch?v=es_nSXLg7wY

ΠηγήPhuketwan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...