To Nissan IDx είναι νεκρό, αλλά ίσως δούμε σε άλλο μοντέλο τον σχεδιασμό του

Σχετικά άρθρα

Nissan IDx concept

Ο αντιπρόεδρος προϊοντικού σχεδιασμού της Nissan Βορείου Αμερικής, Pierre Loing, αποκάλυψε ότι είναι ουτοπική οποιαδήποτε επιθυμία μας να δούμε στους δρόμους την έκδοση παραγωγής του IDx concept.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του, καθώς είπε:

Τα μικρά sport αυτοκίνητα είναι πολύ ελκυστικά για τους καταναλωτές, αλλά όχι για μεγάλα νούμερα.

Επίσης, άλλη μια αντικειμενική δυσκολία είναι η πλατφόρμα που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για το αυτοκίνητο, καθώς αυτή του 370Z δεν μπορεί να μικρύνει ώστε να συνάδει με το compact μέγεθος του. Αλλά στη τελική όλα γίνονται για τα λεφτά, καθώς οι περιορισμένες πωλήσεις που κάνουν αυτά τα αυτοκίνητα δεν δικαιολογούν μια τέτοια επένδυση.

Όμως, η ιστορία έχει twist, και ενώ το iDX σαν μοντέλο είναι πρακτικά νεκρό, ο Loing δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε αρκετά στιλιστικά στοιχεία του σε μελλοντικά μοντέλα της εταιρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...