Το επόμενο Volkswagen Golf GTI θα είναι ελαφρύτερο και δυνατότερο

Σχετικά άρθρα

golf 7 gti

H 8η γενιά του Volkswagen Golf θα παρουσιαστεί το 2017, με την γρήγορη GTI έκδοση του να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του 2019 και σύμφωνα με τις φήμες να κατασκευάζεται πάνω στην MQB Evo πλατφόρμα, με το μοντέλο να έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με τη τωρινή γενιά του. Θα διαθέτει ενεργά αμορτισέρ, μεγάλα φρένα και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Αναμένεται πως θα ζυγίζει 20 με 45 κιλά λιγότερο από το Golf GTI που βρίσκεται σήμερα στις αντιπροσωπείες, θα διαθέτει λεπτότερους LED προβολείς, πιο έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, αεροδυναμικό bodykit και στο εσωτερικό θα συναντάμε αρκετά στοιχεία από το Golf R Touch concept. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, head-up display, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με φωνητικές εντολές, αναγνώριση χειρονομιών (gestures), με αυτό να είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto.

Κίνηση θα παίρνει από έναν 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, που οι φήμες τον θέλουν να παράγει περίπου 300 άλογα και να συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα αυτόματο DSG.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...